Groep 6

Welkom in groep 6

de groep van  juf Marieke

 

 Belangrijke data en toetsen

 

Gerelateerde afbeelding

 

De data voor de toetsen en andere informatie uit de klas wordt sinds kort via de Parro app doorgegeven. Heeft u nog geen Parro laat het ons weten. Ook als u problemen heeft met Parro, kom langs we helpen u graag op weg.

 

 

 


 

 

Nieuws uit de klas:

 

Gerelateerde afbeelding

Algemeen:

Welkom op de pagina van groep 6 

De klas is ingericht en iedereen heeft zijn eigen plekje!

De eerste dagen staan meestal in het teken van een beetje kennismaken en wennen aan elkaar!  Wat gaan we dit schooljaar allemaal doen? Wat zijn de regels van groep 6? Hoe ziet het nieuwe rooster eruit?

Groep 6

Er zijn natuurlijk toch een aantal nieuwe dingen die in groep 6 starten. Met de zaakvakken, Aardrijkskunde en geschiedenis zijn we in groep 5 gestart en die breiden we in groep 6 uit. Bij aardrijkskunde hoort ook weer topografie. We behandelen dit schooljaar de provincies van Nederland en de belangrijke plaatsen per provincie. Voor geschiedenis hebben we sinds vorig schooljaar de nieuwste versie van Brandaan digitaal. We werken hiermee ook op de Chrome books. Groep 6 heeft gym op woensdag en vrijdagochtend.  Op woensdagochtend geeft juf Marieke gym aan groep 6 met ondersteuning van onze stage-meester Robin en op vrijdagochtend hebben de kinderen gymles van meester Frans de Boevere. Hij is vakleerkracht gym en geeft die ochtend gymles aan de groepen 3 tot en met 8. Wie niet mag mee gymmen blijft op school en werkt zelfstandig onder toezicht van juf Lilian. Wel graag een briefje mee geven waarom er niet meegedaan kan worden. Natuurlijk mag u ons ook altijd even aanspreken (of bellen) om dit door te geven.

Heeft u iets te vragen? Bel even of kom langs op school. Ik ben aanwezig op maandag en van woensdag tot en met vrijdag. Op dinsdag staat juf Tessa voor de klas. Wilt u mij net iets uitgebreider spreken, maak dan telefonisch of via Parro een afspraak of kom na schooltijd even langs. Ik wens iedereen een heel leuk, leerzaam en gezellig schooljaar!

Met vriendelijke groet,

juf Marieke van Nieuwkoop